Imatges

Cobla La Mitja Lluna
 

Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Festival Splendor, primavera 2019, Del 20 d’abril al 16 de juny. Cinc exposicions permanents. Onze espectacles de dissabte tarda. Concert obertura Cobla La Mitja LLuna 20 d’abril a les 19h.

Cultura

 

Monestir de Sant Llorenç
Festival Splendor, primavera 2019

Del 20 d’abril al 16 de juny


Celebra l’energia de la primavera que als Pirineus, que s’obren davant del monestir, esclata pausadament amb tots els tons dels verds i les flors dels prats.
I van tres primaveres!
Aquesta ve amb molta música que, al monestir, sona amb una proximitat i una calidesa que commou. I amb quatre exposicions variades i traçades des d’una alta sensibilitat. Com a torna, unes instal·lacions creatives transformen el paisatge.
Trieu i anoteu: us esperem perquè la cultura està sempre oberta i el monestir és de tothom qui se l’estima.
 

Onze espectacles de dissabte tarda

El teatre i la música, els contes..., de petit format i alta intensitat, obren finestres a la nostra quotidianitat perquè l’aire de la creació espontània ens pregunti, sorprengui, desperti, il·lusioni i sempre ens faci més conscients i corresponsables.

Concert obertura 
Cobla La Mitja LLuna

20 d’abril a les 19h

La Cobla Mitja Lluna de Tarragona ha actuat en festivals internacionals, ha guanyat reconeixements i l’han convidat a Europa. En el concert que obre el festival per Setmana Santa, ens presenta peces sacres d’autors catalans, amb petits apunts per comprendre-les àmpliament. Un concert que recordarem.Data inici

dissabte, 20. abril 2019

Data final

dissabte, 20. abril 2019

Horaris

19.00

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
11:46  |  17-04-19