Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Monestir Sant Lloren巽, final de vacances amb cultura! Guardiola de Bergued. Espectacles. €ria - Concert Guillem Aguilar & Cludia Cabero 26 de setembre, 19:00 hores

Cultura

Monestir de Sant Llorenç

NOTA

Donada la situació excepcional que vivim, com en tot espai públic, tant l’associació com a organitzadors, com el públic, ens haurem d’adaptar i complir les normes i requeriments establerts en aquell moment per Govern i Sanitat.
Aforaments limitats.

Espectacles

Ària - Concert
Guillem Aguilar & Clàudia Cabero

26 de setembre, 19:00 hores

Ària son aquells fragments que formen part d’una obra més gran, d’essència melòdia, que s’alcen amb veu solista allitats amb un acompanyament instrumental. En un moment donat de la història, s’independitzen i esdevenen, simplement, cançons, amb una entitat pròpia, que beuen de la poesia, la litúrgia i la trobadoria.
Ària es el nom de l’espectacle musical format per la cantant Clàudia Cabero i el baixista Guillem Aguilar, un repertori de melodies tradicionals, cançons prestades del lied català i poemes musicats de diferents gèneres i autors (fins i tot de la mateixa cantant, que rep el premi Miquel Martí i Pol 2018).
Tot de tonades passades pel sedàs dels dos músics, interpretades amb la veu càlida de volguda matriu mediterrània d’ella i la sensibilitat de les cordes d’ell.

ReservarData inici

Dissabte, 26. setembre 2020

Data final

Dissabte, 26. setembre 2020

Horaris

19.00

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedï申
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
10:53  |  07-09-20