Comunicat canvis canal Televisió del Berguedà

Comunicat d'interès 

Ens diriguim a vostés per comunicar-vos els canvis que afecten a la recepció de Televisió del Berguedà a la part nord del Berguedà.

Com ja sabeu l'entrada de la tecnologia 5G, ha motivat el canvi d'alguns canals de TDT, com és el cas de Televisió del Berguedà i Canal Taronja, a partir del 30 de setembre les emisions dels dos canals al baix Berguedà van passar a sintonitzar-se pel canal 48 UHF.

Actualment a la zona nord es poden veure simultàniament les dues emisions per dos canals, a partir del dia 8 d'abril Televisió del Berguedà només es veurà pel canal 48UHF. Per seguir veient Televisió del Berguedà a l'Alt Berguedà, només cal que resintoneu el vostre aparell de televisió en cas d'antenes individuals, en cas d'antenes col·lectives en alguns casos, s'haurà de trucar al vostre antenista de confiança. En alguns aparells la sintonització ja està feta i el podeu trobar amb el nom de Televisió del Berguedà que porta incorporada la guia EPG.

El veïnat els pobles de l'Alt Berguedà que hauran de resintonitzar els aparells per veure l'emissió son: Cercs, Castellar del Riu, Vilada, Borredà, Guardiola de Berguedà, Bagà, La Pobla de Lillet, Vallcebre, Castellar de n'Hug, Sant Julià de Cerdanyola, Saldes i Gisclareny.

Us agrairiem que feu arribar aquesta informació a la ciutadania i també a la vostra empresa de serveis de televisió per cable, o la persona que us gestiona el repetidor de Televisió local del vostre municipi. Si teniu alguna consulta sobre el tema, podeu trucar-me al 699 149 741.

Preguntes i respostes:

           Televisió del Berguedà i Canal Taronja en l'àmbit de la Catalunya Central, Bages, Solsonès, Moianès i Berguedà.

           Canal 48 UHF 

           Fins ara a l'Alt Berguedà s'ha fet l'emissió per dos canals, a partir del dia 8 d'abril només espodra veure l'emissió pel canal 48 UHF

           Resintoniza el teu aparell de televisió o avisa l'antenista, en alguns casos el teu aparell ja la té sintonizada, cal buscar-lo. En cas de tenir televisió per cable l'operadora haurà de fer la sintonizació.

 

Manel Medina

Director de Televisió del Berguedà 

Documents relacionats