Monestir Sant Llorenç - exposicions - Els absis de Sant Quirze de Pedret al monestir

26
06/2021
fins al dia 2021-09-30 00:00:00
On es realitza? Camí de Sant Llorenç, s/n
08694  Guardiola de Berguedà
T. 664 56 75 81  
monestirsantllorec@gmail.com
Monestir de Sant Llorenç

Els absis de Sant Quirze de Pedret al monestir

a partir del 26 de juny

Inici Segona Biennal Romànic Berguedà 2021
art i pensament davant dels pirineus

Imatges que pregunten

a partir del 26 de juny 

El dia 26 de juny a les 19h, al monestir, inaugurarem la segona biennal que, malgrat els temps de pandèmia,  volem compartir amb la comarca i tot el país.
El romànic continua viu entre nosaltres per què interpretem la seva memòria des de la cultura contemporània. Aquesta vivacitat valenta fa que optem com idea força que recorre tota la biennal amb aquest lema: Imatges que ens pregunten.
La biennal te la voluntat d’esdevenir un punt de trobada a la comarca i al país. La segona la consolida. Esperem que la tercera exploti amb tota l’enèrgica passió amb que les hem pensat i proposat: en el silent i acollidor romànic del Berguedà podem entendre millor de on venim, comprendre intensament on som i dissenyar, junts, como volem viure i conviure plantejant-nos altres futurs, davant dels Pirineus.

Els absis de Sant Quirze de Pedret al monestir

a partir del 26 de juny

El Museu Diocesà i Comarcal de Solsona ha cedit al Monestir de Sant Llorenç –gràcies!- la copia de les reproduccions que exhibia de les pintures romàniques dels seus magnífics absis. La que reprodueix el Banquet de les noies assenyades es pot contemplar a l’església i la dels Apòstols a l’espai Sinaldus de la plaça. Emocionen. I ens permeten imaginar com era el monestir ple de pintures, moltes segurament seves.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-07-2021 12:34