Monestir Sant Llorenç - exposicions - Origen, el paisatge on la creativitat explota Cesc Serrat, poeta visual

26
06/2021
fins al dia 2021-09-30 00:00:00
On es realitza? Camí de Sant Llorenç, s/n
08694  Guardiola de Berguedà
T. 664 56 75 81  
monestirsantllorec@gmail.com
Monestir de Sant Llorenç

Origen, el paisatge on la creativitat explota
Cesc Serrat, poeta visual

a partir del 26 de juny

Inici Segona Biennal Romànic Berguedà 2021
art i pensament davant dels pirineus

Imatges que pregunten

a partir del 26 de juny 

El dia 26 de juny a les 19h, al monestir, inaugurarem la segona biennal que, malgrat els temps de pandèmia,  volem compartir amb la comarca i tot el país.
El romànic continua viu entre nosaltres per què interpretem la seva memòria des de la cultura contemporània. Aquesta vivacitat valenta fa que optem com idea força que recorre tota la biennal amb aquest lema: Imatges que ens pregunten.
La biennal te la voluntat d’esdevenir un punt de trobada a la comarca i al país. La segona la consolida. Esperem que la tercera exploti amb tota l’enèrgica passió amb que les hem pensat i proposat: en el silent i acollidor romànic del Berguedà podem entendre millor de on venim, comprendre intensament on som i dissenyar, junts, como volem viure i conviure plantejant-nos altres futurs, davant dels Pirineus.

Origen, el paisatge on la creativitat explota
Cesc Serrat, poeta visual

a partir del 26 de juny

Al principi no existia el paisatge. La tenebra, el buit, ho omplia tot. I feia molt fred. Però la petita brasa incandescent de la creativitat va explotar en la negror i va encendre l’origen de totes les coses creades i per crear. I hi va haver un vespre i un matí de vida.
Cesc Serrat, a l’inicií del coronavirus que ens va tancar durant mesos a casa, va experimentar aquesta foscor personal i col·lectiva i la va plasmar en un conjunt de pintures on la flama estantissa de l’esperança obra espais de claror si optem per l’esforç imaginatiu i la creativitat desperta.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-07-2021 11:27