Camp d'aprenentatge de l'Alt Berguedà

C/ del Carrilet, 1
08694 Guardiola de Berguedà 

93 822 76 96

08902081@xtec.cat

https://serveiseducatius.xtec.cat/cda-altbergueda/

El CdA de l’Alt Berguedà és una secció dels serveis educatius del Berguedà, situat a Guardiola de Berguedà. Té com a objectiu ajudar a treballar el currículum i el treball per competències de primària i secundària dels centres públics de Catalunya, oferint un entorn singular i activitats en diferents paratges naturals de l’Alt Berguedà on poder fer aquest treball curricular més viu i directe per a l’alumnat. Estem enfocats al treball competencial i volem que els alumnes que ens visitin.  Inscripció i dades de contacte s’emportin un bon record de les activitats que els oferim. Per això intentem que les nostres activitats siguin actives, significatives i que promoguin el contacte directe amb l’objecte d’estudi: el medi natural, social i el patrimoni cultural de la nostra comarca.

Ja fa una bona colla d’anys, des de l’any 1992, que el CdA de l’Alt Berguedà dissenya i ofereix activitats educatives als centres públics de Catalunya, tant de Primària com de Secundària. Al llarg dels anys, el nostre CdA, s’ha anat orientant cap a les activitats al voltant de la natura i el medi ambient. Amb la intenció d’apropar i posar a l’abast el treball científic i el treball de camp als alumnes als quals dirigim els nostres esforços. Aquestes activitats les portem a terme en diferents indrets de la comarca del Berguedà, com ara el massís del Pedraforca, Coll de Pal, les Fonts del Llobregat, el Parc Natural del Cadí-Moixeró…

Aprofitem els magnífics indrets que tenim a la comarca per anar introduint els alumnes en el coneixement i el respecte pel medi natural. Actualment al Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà hi treballem 3 docents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: 2 docents mestres de Primària i 1 professora de Secundària.

Inscripció: Els mestres i professors tutors dels centres educatius que es vulguin inscriure a alguna de les nostres activitats, ja siguin estades, sortides o projectes compartits, ho hauran de fer des de l’aplicatiu que habilita el Departament d’Ensenyament a mitjans del mes de maig. En cas que el període d’inscripció s’hagi exhaurit, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de dates.

La nostra seu és a Guardiola de Berguedà.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-11-2020 17:07